Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werkzaamheden onder het spoor in Putselaan

Onder het spoor op de Putselaan, ter hoogte van de Transvaalstraat, worden zaterdag 7 juli, vanaf 20.00 uur tot en met zondagmiddag 8 juli werkzaamheden verricht. Overdag, s avonds, maar ook s nachts is men hier bezig.

Mantelbuis
Tijdens de eerder uitgevoerde werkzaamheden aan de noordelijke hoofdrijbaan van de Putselaan is een persleiding gelegd tot aan het tramspoor. In de nacht van zaterdag op zondag wordt een mantelbuis geplaatst en de persleiding doorgetrokken onder het spoor tot aan de zuidelijke rijbaan van de Putselaan. Dit vindt plaats na het einde van de dienstregeling van tram 2, om 01.10 uur.

Omleidingen
Bij de uitvoering van deze werkzaamheden blijft de noordelijke hoofdrijbaan van de Putselaan open voor het verkeer. De zuidelijke hoofdrijbaan en het fietspad is vanwege de werkzaamheden aan de nieuwe indeling van de Putselaan al afgesloten voor het verkeer. Omleidingen zijn met gele borden aangegeven.

Overlast
Helaas is niet te voorkomen dat bovengenoemde werkzaamheden gepaard gaan met (geluids)overlast. Gemeentewerken zal er alles aan doen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan mogelijk leiden tot verschuivingen in de planning.

Contact
Wilt u meer weten over de werkzaamheden of heeft u klachten of opmerkingen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met mevrouw M. Toet van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 34 58. U kunt ook een e-mail sturen naar putselaan@gw.rotterdam.nl, of kijk op www.gw.rotterdam.nl. Voor vragen en informatie over openbaar vervoer tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met RET Klantenreacties, via telefoonnummer (0800) 6061 of via e-mail: klantenreacties@ret.nl.