Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Werk onder het spoor Putselaan en bomen snoeien

Onder het spoor op de Putselaan, ter hoogte van de Transvaalstraat, worden zaterdag 7 juli vanaf 20.00 uur tot en met zondagmiddag 8 juli werkzaamheden verricht. Tijdens de eerder uitgevoerde werkzaamheden aan de noordelijke hoofdrijbaan van de Putselaan is een persleiding gelegd tot aan het tramspoor. In de nacht van zaterdag op zondag wordt een mantelbuis geplaatst en de persleiding doorgetrokken onder het spoor tot aan de zuidelijke rijbaan van de Putselaan. Dit vindt plaats na het einde van de dienstregeling van tram 2, om 01.10 uur.

Bomen snoeien
Op de Putselaan, tussen Maashaven en Slaghekstraat, worden er ook bomen gesnoeid vanwege de aanleg van de nieuwe zuidelijke hoofdrijbaan naast de trambaan. Deze werkzaamheden vinden plaats op maandag 2 juli vanaf 16.00 uur tot en met dinsdag 3 juli om 7.00 uur. Omdat de hoofdrijbaan lager komt te liggen dan de trambaan, moet de grond worden afgegraven. De kans op omvallen tijdens een storm wordt door het snoeien ook verkleind.

Contact
Wilt u meer weten over de werkzaamheden of heeft u klachten of opmerkingen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met mevrouw M. Toet van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 34 58.