Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 2 juli 2007

zaterdag 07 juli Tower of Power (USA)

Zaterdag zal de Tempel swingen en stampen met soul en funk van Tower of Power. Tenorsaxofonist Emillio Castillo is al vanaf 1967 de onbetwiste leider van de immens populaire live-act Tower of Power. Aan het begin van de jaren zeventig leverden de twee albums Bump City en Tower of Power, veel hitsingles op zoals What is Hip? De blazerssectie speelde ook op platen van o.a. Rod Stewart, Santana, Heart, Little Feat en zelfs Elton John! De band tourt nog altijd en staat nog steeds onbetwist aan de funk & soul top!

Na afloop (v.a. 23.00 uur) de vetste danceclassics van de jaren '70, '80 en '90. Ditmaal start Dj Ritchie V de avond op met de floorfillers van het eerste uur. Waarna Alex van Oostrom het overneemt met zijn te gekke videoclips van weleer.

aanvang 20.30 uur / grote zaal

entree: 25,- (aan de deur 30,-)

Zaal: De Waerdse Tempel
Adres: Strand van Luna 1
Stad: Heerhugowaard

Site: www.waerdsetempel.nl

Voorverkoop: Ticketservice (www.ticketservice.nl, bel 0900-3001250 (45 ct.p.m) of ga naar één van de 150 grotere postkantoren, 33 GWK stationkantoren, grotere Free Recordshops, 10 grotere VVV-kantoren of de bekende voorverkoopadressen) + via kassa Waerdse Tempel