Ingezonden persbericht


Persbericht Live Earth Alert! - 2 juli 2007

Minister Cramer ondertekent statement Live Earth Alert!

Minister Cramer van VROM ondertekent zaterdag 7 juli tijdens Live Earth Alert! in Amsterdam het statement van Live Earth Alert!. Hiermee verklaart zij dat zij ook persoonlijk wil bijdragen klimaatneutraal te worden en dat zij zich inspant om zorgvuldig met haar energieverbruik om te gaan. Dit statement kan iedereen die zich bewust is van de klimaatproblemen ondertekenen op www.liveearthalert.nl.

Live Earth Alert! is de Nederlandse component van de op 7 juli te houden internationale concertmarathon, het initiatief van Al Gore om aandacht te vragen voor het klimaatprobleem. Het evenement richt zich op de directe betrokkenheid van het publiek bij de problematiek van het klimaat: 'Wat doe jij op 07/07/07?'. Middelpunt is het gratis toegankelijke Westerpark in Amsterdam met onder meer de wereldwijde concerten op groot scherm, discussies met politici, optredens, een bioscoop op zonne-energie, een natte-voeten-terras en tal van activiteiten.

Marathonuitzendingen Nederland 3 en 3FM

Nederland 3 en 3FM doen de hele dag in marathonuitzendingen verslag van de Live Earth-concerten in de wereld en van Live Earth Alert! in het Westerpark.

De uitzendingen op Nederland 3 en 3FM worden verzorgd door BNN en NOS.

Alle informatie over Live Earth Alert! staat op www.liveearthalert.nl

Zie ook:

Commercial Live Earth Alert!: http://www.youtube.com/watch?v=dXHVfMpUc54Ingezonden persbericht