Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 163

datum: 2 juli 2007

Zomerfeest Soesterkwartier op zaterdag 7 juli

Het Zomerfeest Soesterkwartier wordt zaterdag 7 juli 2007 gehouden op de Noordewierweg. Van 10.00 tot 22.00 uur staan er tal van activiteiten op het programma.

Zo kunnen bezoekers bungeejumpen en zandkastelen bouwen. Ook zijn er een braderie, een pannakooi, een opblaasbare stormbaan en gezellige Nederlandse muziek. Diverse clubs, verenigingen en scholen presenteren zich. Om 13.30 uur start het beachvolleybaltoernooi.

Een overzicht van de activiteiten en achtergrondinformatie is te vinden op de wijkpagina van het Soesterkwartier op www.amersfoort.nl. Het zomerfeest wordt georganiseerd vanuit de Stichting Welzijn Amersfoort (SWA), Winkeliersvereniging Soesterkwartier (WAS) en wijksportwerk SRO in samenwerking met de gemeente Amersfoort. De Alliantie Eemvallei sponsort de stormbaan, het volleybalveld en de pannakooi. De gemeente draagt bij vanuit de hotspot Soesterkwartier, waarmee onder meer aan de leefbaarheid in de wijk wordt gewerkt.

Informatie: Susan Coen, communicatiemedewerker gemeente Amersfoort (WSO), 033 469 43 24, e-mail: s.coen@amersfoort.nl Op de dag zelf kunt u contact zoeken met jongerenwerker Danny de Graaf, 06-53583314.