Arriva


3 juli 2007

Spannend Eurospel voor busreizigers in Fryslân en DAV-gebied Met Arriva op de kleintjes letten

Reizigers die tussen 7 juli en 26 augustus speciale actie-euros spotten, maken wekelijks kans op mooie prijzen. De Euros zijn voorzien van een unieke Eurocode en verstopt op diverse locaties zoals in bussen, bushokjes en op busstations. Arriva organiseert deze actie om het succes van het in 2005 geïntroduceerde Eurokaartje te vieren.

Arriva geeft de beste Eurospotter een iPod en wekelijks maken deelnemers kans op een mp3-speler! Op de actiesite www.spotdeeuro.nl kan iedereen zich gemakkelijk aanmelden en meedoen. Op de speciaal ontwikkelde actiesite geven deelnemers aan welke Eurocode zij gespot hebben. De deelnemer die de meeste Eurocodes spot, is de winnaar van de iPod t.w.v. 269,-. Daarnaast wordt wekelijks een mp3-speler uitgereikt aan de inzender van de meest creatieve foto.

SPOT DE EURO is een nieuwe actie van Arriva en wordt georganiseerd om het succes van het Eurokaartje te vieren. Het Eurokaartje is in 2005 voor het eerst in Friesland ingevoerd en is al gauw in ieder concessiegebied een groot succes gebleken, zo ook in het DAV-gebied. Het kaartje biedt reizigers niet alleen een voordelig tarief, maar ook veel reisgemak en mogelijkheden met de Arriva bussen en aansluitend vervoer op treinen. Deze zomer staat dus volop in het teken van SPOT DE EURO met mooie prijzen en veel zomervoordeel bij Arriva.

Kijk voor meer informatie over SPOT DE EURO en het zomervoordeel op www.spotdeeuro.nl.