Ingezonden persbericht


Verkoop Bergsche Zoom in Bergschenhoek van start

Utrecht, 3 juli 2007 - Zaterdag 7 juli start de verkooop van 112 eengezins- en twee-onder-een-kapwoningen in het nieuwbouwproject Bergsche Zoom in Bergschenhoek. Bergsche Zoom is onderdeel van de nieuwe woonwijk Parkzoom in Bergschenhoek. Het project is een ontwikkeling van Rabo Vastgoed.

Belangstellenden zijn zaterdag 7 juli, tussen 11.00 en 13.00 uur, van harte welkom bij de Rabobank aan het Wolfend 43 in Bergschenhoek.

Projectinformatie
De ligging van de nieuwe woonwijk Parkzoom voorziet in een prettige woonomgeving met voldoende recreatiemogelijkheden en een school in de wijk zelf. Het project bestaat uit 76 eengezinswoningen, onder te verdelen in 38 dijk- en 38 laanwoningen, en 36 twee-onder-een-kapwoningen. Iedere woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. De prijzen variëren van circa ¤ 275.000,- voor de eengezinswoninngen tot circa ¤ 435.000,- v.o.n. voor de twee-onder-eeen-kapwoningen. De oppervlakten van de woningen variëren van 120 m2 tot circa 165 m2.

De start van de bouw is voorzien eind 2007. De eerste woningen zullen naar verwachting in het begin van 2009 worden opgeleverd.

Tijdens de start verkoop zullen Van Dullink Makelaars en Lagerweij en Fonk Makelaars aanwezig zijn voor het verstrekken van informatie aan belangstellenden. Ook Rabo Vastgoed zal aanwezig zijn om de nodige informatie te verstrekken. Geïnteresseerden die zich voor 16 juli 2007 inschrijven doen mee aan de eerste loting van de bouwnummers.

Bezoek voor meer informatie de website: www.bergschezoom.nl of neem contact op met Van Dullink Makelaars, 010 -- 511 44 55 of Lagerweij en Fonk Makelaars, 010 - 5211 96 60.

Over Rabo Vastgoed BV
Rabo Vastgoed maakt onderdeel uit van de vastgoeddivisie van Rabobank Nederland. Als projectontwikkelaar en projectfinancier met risicoparticipatie heeft Rabo Vastgoed zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste woningbouwontwikkelaars van Nederland. De projectontwikkelaar heeft landelijk ruim 330 lopende projecten - ter waarde van 4,7 miljard euro - in portefeuille. Rabo Vastgoed benadert projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid en stelt de mens daarbij centraal.Ingezonden persbericht