RET

Vakantiedienstregeling per 7 juli 2007

Dinsdag 03 juli

In de periode van 7 juli tot en met 2 september a.s., rijden metro, tram en bus een aangepaste dienstregeling. De vakantiedienstregeling voor de metro geldt van 7 juli tot en met 2 september. De metro heeft zowel in het weekend als op doordeweekse dagen andere vertrektijden. De vakantiedienstregeling voor tram en bus geldt van


9 juli tot en met 31 augustus. Op doordeweekse dagen gelden er voor trams en bussen andere vertrektijden. Op zaterdag en zondag rijden trams en bussen op de gebruikelijke tijden.

Metro (Calandlijn en Erasmuslijn)

Vakantiedienstregeling voor de metro: zaterdag 7 juli t/m zondag 2 september.

Zowel in het weekend als op weekdagen heeft de metro andere vertrek- en aankomsttijden.

Tram

Vakantiedienstregeling voor de tram: maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus.

Elke 15 minuten een tram: op weekdagen rijden alle trams overdag (van
7.00 - 19.00 uur) om de 15 minuten. In de weekenden (zaterdag van
10.00 tot 19.00 uur en zondag van 11.00 tot 19.00 uur) rijden alle trams op de gebruikelijke tijden, met een interval van 15 minuten.

's Ochtends vroeg en 's avonds laat rijden alle trams met een interval van 20 minuten.

Bus

Vakantiedienstregeling voor de bus: maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus.

Op weekdagen rijden veel buslijnen op andere vertrek- en aankomsttijden dan reizigers gewend zijn. Op zaterdag en zondag rijden de bussen op de gebruikelijke tijden.

Diergaarde Tram

Neem voor een leuk vakantie-uitstapje de Historische Diergaarde Tram naar Diergaarde Blijdorp. De historische tramlijn 11 rijdt tussen de achterzijde van het Centraal Station (Blijdorpzijde) en Diergaarde Blijdorp (van Aerssenlaan). Deze tram rijdt dagelijks van 7 juli tot en met 2 september en rijdt elke 10/15 minuten. Het retourkaartje a EUR 2,50 is te koop bij de conducteur in de tram. Met de voordeelbon die u bij het dagretour ontvangt, krijgt u EUR 1,50 korting op de entreeprijs bij de kassa van Blijdorp. Een leuk begin van een dagje Diergaarde!


---