TROS

StoneSansHilversum, 04-07-2007

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 7 juli

Radio 2 - 16.00 uur

StoneSansGASTEN
IN TROS MUZIEKCAFÉ OP ZATERDAG 7 JULI

StoneSans

Zaterdag 7 juli presenteert gastpresentatrice Suzanne Klemann het TROS MUZIEKCAFÉ en ontvangt zij de volgende artiesten:

Van de Volendamse 3-mansformatie 3JS is net een
nieuwe cd uitgekomen. Afgelopen donderdag, 28 juni, werd deze uitgereikt door vriend en collega Jan Smit. Alles doen de 3JS zelf, de muziek, de teksten en de produktie. Drie van deze prachtige liedjes horen we zaterdag.

Als dochter van een jazz-muzikant is KIM HOORWEG
jazz met de paplepel ingegoten. Kim is pas 14 jaar en nu al uitgenodigd om op North Sea Jazz Festival haar nummers te komen zingen.

Saxofonist THIJS VAN OTTERLOO bracht in mei zijn
debuutalbum uit met daarop grotendeels eigen muziek, variërend van jazz tot pop, aangevuld met covers van onder anderen Kate Bush en Stevie Wonder. Zaterdag komt Hartog Eysman mee voor de vocale partijen.

Via Parijs en Sydney kwam EDIE in Nashville
terecht. Eerst deed ze modellenwerk en nu schrijft en zingt ze prachtige nummers in het Frans en in het Engels. De singel 'Ça Y Est' is de eerste single die in Nederland is uitgebracht en komt van EDIE'S derde cd.

U bent van harte welkom om op zaterdagmiddag de live-uitzending gratis bij te wonen in PANAMA, Oostelijke Handelskade 4,
Amsterdam. De studio is vanaf 14.00 uur open.

Presentatie: Suzanne Klemann.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl
TROS