Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Nieuwe locatie MoveDis

MoveDis Voedings- en Bewegingspraktijk verhuist op zaterdag 7 juli naar de Beijerlandsestraat 51.

Deelgemeentevoorzitter Dagmar Oudshoorn doet de feestelijke opening. Van 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het nieuwe pand van MoveDis!

MoveDis is een voedings- en bewegingspraktijk, opgericht op 3 maart 2003. Samen met andere zorgaanbieders en welzijnsorganisaties proberen ze van de deelgemeente een gezonde deelgemeente te maken. Een nieuwe en grotere locatie is dan ook een noodzaak voor het MoveDis team om meer cliënten te begeleiden.

Wensen en behoeften
Een grotere sportruimte voor kinderen en volwassenen met douche en sauna voorzien in de behoefte van de cliënten. Voor pubers en volwassenen is er cardioapparatuur en voor de kinderen is er twee keer per week een kidshour.

Gezond eten
Om voeding die gezond, lekker en betaalbaar is onder de aandacht te brengen, is er ook een professionele keuken in het pand. Hier worden praktijklessen en workshops gegeven.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met Kathleen Paal, diëtist/ directeur, via telefoonnummer (06) 28 25 91 09 of Renske Wesselingh, diëtist, via telefoonnummer (010) 291 96 75. Of surf naar de website www.movedis.nl.