Ingezonden persbericht


Be prepared
Live Earth Concert voorbeschouwd

Komende zaterdag vindt, over de gehele wereld, de grote klimaatverandering plaats. Al Gore zelf, succesvol businessman van formaat, ziet toe op het welslagen van de happening en belast zich graag met het incasseren van de opbrengsten ervan. Blijkens alle opgewonden voorpubliciteit lijkt er weinig meer mis te kunnen gaan. Bij extreme regen kan altijd nog global warming worden gezocht in overdekte evenementenhallen.

Met vereende krachten hebben verscheidene media - enkele publieke omroepen voorop - de hype inmiddels zoveel verder opgedreven dat het Live Earth Concert in ons land vooral verspilde moeite en onnodige vervuiling impliceert. Niet minder dan 80% van het Nederlandse volk is volgens - bij hypes overigens extra hachelijke - opiniepeilingen al bevreesd voor klimaatverandering. Een zorgwekkend effect van gecoördineerde bangmakerij, al blijft één op de vijf landgenoten gelukkig nog bij zijn verstand.

Graag attenderen wij u op een aardige voorbeschouwing van het Grote Gebeuren van komende zaterdag, ons aangereikt door Andries van Weperen:

Another inconvenient truth

Daar gaan we weer. Aanstaande zaterdag gaan we weer eens wereldwijd onze ongelooflijke domheid etaleren. Alicia Keys, Beasty Boys, Bon Jovi, Crowded House, Genesis, Joss Stone, Linkin Park, Shakira en Snoop Dogg treden wereldwijd voor de spotlights. In New York, Londen, Johannesburg, Rio de Janeiro, Sjanghai, Tokio, Sydney en Hamburg worden concerten gehouden. En ja, ook Nederland draagt z'n steentje bij. Naast radio en TV zijn er in het Westerpark in Amsterdam ook diverse optredens. Bob Geldof weer? Nee, dit gaat niet over een paar zwarte Afrikaantjes met een lege maag, nee, dit gaat ons allemaal aan. Al Gore heeft deze waanzin bedacht. Hij heeft het Rapport van de Club van Rome uit 1972 wat opgepoetst. En nu gaan we dus met muziek de vervuiling en opwarming van de aarde een halt toeroepen. Feest voor de organisatoren, de artiesten en de fans. Beetje jammer wel dat een aantal artiesten met privé-jets worden ingevlogen. Maar de heren organisatoren vinden dat deze vervuiling ruimschoots wordt gecompenseerd door het vergrote effect op ons milieubewustzijn. Ja, zo zijn we allemaal lekker consequent en idealistisch bezig. Maar gelukkig, er is hoop. Naast alle negatieve toekomstscenario's heeft onze Al Gore ook goed nieuws. Als we allemaal spaarlampen gebruiken, de auto vaker laten staan en minder lang douchen en nog wat van die kleine veranderingen doorvoeren, kunnen we onze aarde nog redden. Nou, da's toch wel zo'n stroomvretend concertje waard. Led's make things happen, zouden ze hier in de lampjesfabriek zeggen. Tja, ik hoorde laatst dat deze zelfbewuste milieuprofeet in een huis woont met vele badkamers. Het totale aantal kamers weet ik niet. Only dead fish go with the flow! Denk niet, en keep talking!

Luigi Wajon

info@addesign.nl

Meer informatie over de nieuwste actie van Al Gore en diens doelstellingen vindt u op de website:

http://www.ukweatherworld.co.uk/forum/forums/thread-view.asp?tid=14481

Het Grote Klimaatdebat

Wie het verstand erbij wil houden, wijzen wij alvast op een zeer informatief programma dat op donderdag 12 juli tussen 20.25 en 21.55 uur op Nederland 3 wordt uitgezonden door de KRO. De uitzending begint met de vertoning van de belangrijke Britse documentaire: The Great Global Warming Swindle. Aansluitend discussiëren Nederlandse wetenschappers onder leiding van Sven Kockelmann en Jort Kelder.

Onder de titel KLIMAATPROPAGANDA! wijdt Sebastiaan Scheepers een verhelderende voorbeschouwing aan de uitzending in de VPRO Gids 27 (van 7 juli t/m 13 juli 2007), pp. 62-63.

Met vriendelijke groet,

Attenderingsservice
Klanderman Communicatie / Research

http://www.platteland-in-perspectief.nl