Ingezonden persberichtHilversum, 5 juli 2007

Coen en sander breken parkeerplaats mediapark op en planten boom

BNN-ers Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan wel heel ver voor het klimaat. In aanloop naar Live Earth aankomende zaterdag hebben zij het bekende gele autootje de hele week al ingeruild voor een gele tandem om naar de studio te komen. Maar vanmiddag gaan ze nog een stapje verder. Om 16.30 uur gaan Coen en Sander de parkeerplaats van het gele autootje op het Mediapark opbreken om hier een boom te planten. Ze krijgen hierbij hulp van tuinman Lodewijk Hoeksta, bekend van Eigen Huis en Tuin.

Lodewijk schuift vanmiddag om 16.00 uur aan in de uitzending van het BNN-programma De Coen en Sander Show. Rond 16.30 uur gaat hij samen met Coen en Sander op de parkeerplaats van 3FM, voor de studio, een rode beukenboom van ruim drie meter plaatsen. De gebruikelijke parkeerplaats van het bekende gele autootje van Coen en Sander wordt verbouwd tot een leefplaats van 'De Coen en Sander Show Boom'.

Deze week zijn Coen en Sander, net zoals hun BNN- en 3FM-collega's erg bewust met het milieu bezig. Maar ook tijdens Live Earth op zaterdag 7 juli zijn Coen en Sander er bij. Sander verslaat het Live Earth-concert in Londen op 3FM en Coen presenteert vanuit de studio.

De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen bij BNN op Radio 3FM, behalve op vrijdag dan is het programma te horen tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marieke Saly, tel: 035-6555333, e-mail: marieke.saly@bnn.nl