Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Niet op vakantie, toch vliegend naar de zon

Luchtvaart-themapark Aviodrome open op 'midzomeravonden'!

Lelystad, 7 juli 2007 - In de zomer nodigt de Aviodrome bezoekers uit voor paar spectaculaire avondopenstellingen waardoor de bezoekers zich 'in de wolken' zullen voelen en desgewenst ook zullen zijn...

Het familieluchtvaartpark Aviodrome biedt een programma aan waardoor men zich echt even 'op vliegvakantie' zal voelen. Het zal een ontspannen avond tussen de vliegtuigen worden met vrienden, kennissen of gewoon met het gezin, onder het genot van een hapje en een drankje, om het gevoel van (of het verlangen naar) een zinderende zwoele zomer compleet te maken. Van sommige historische vliegtuigen zullen op deze avonden in de schemering de motoren zullen worden gestart Het themapark is op deze vier dinsdagavonden, 17 en 24 juli en 7 en 14 augustus, tot tien uur 's avonds geopend.

Avondvluchten

De Aviodrome op de luchthaven Lelystad komt met een uniek aanbod van vluchten in de avondzon. Wat is er lekkerder dan achterover in de vliegtuigstoel zakken en met een loom gevoel de zonsondergang te zien. Even weg van alles en een avond totale ontspanning. Juist wanneer men niet op vakantie gaat is het toch even lekker 'eruit' te zijn. Mocht men al terug zijn van vakantie of nog met het vliegtuig weggaan, dan is het natuurlijk een prima voorbereiding om weer even 'vleugels' te krijgen. Een rondvlucht in een heel bijzondere Russische Antonov-tweedekker, met zitplaatsen voor negen passagiers, kost ¤ 79,- per persoon en kan worden geboekt via www.aviodrome.nl.

Kinderactiviteiten en BBQ

Mocht men toch liever op de grond blijven dan is er de mogelijkheid om te barbecuen. Ook de bar is op deze avonden geopend voor avonddrankjes. En natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Wanneer vader, moeder, opa of oma genieten van de zomeravond zijn er de voor de kinderen activiteiten georganiseerd, zodat het hen ook aan niets ontbreekt.

Informatie

Meer informatie over de midzomeravonden en het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome is te vinden op www.aviodrome.nl of is te verkrijgen via telefoonnummer 0900-AVIODROME / 0900 - 284 63 76, (25 ct. p. min.) of per e-mail via info@aviodrome.nl. Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome aan de Pelikaanweg 50 op de Luchthaven Lelystad is iedere dag voor publiek geopend van 10:00-17:00 uur, met uitzondering van de maandagen buiten de schoolvakanties.

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto

* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl

* Website: www.aviodrome.nl

Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon:

0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: p.vdnoort@aviodrome.nl
Website: www.aviodrome.nl