LLiNK

Rotterdam, 15 juni 2007


- PERSBERICHT-

Floortje is LLiNK

Floortje Dessing kiest per 1 juli voor LLiNK, de kleinste omroep met de grootste idealen. "In LLiNK heb ik een omroep gevonden waar ik programma's kan gaan maken, die aansluiten op mijn idealen. Die het verschil willen maken en een positieve bijdrage willen leveren aan de schone, veilige en vrije wereld waarin bescherming van mens, natuur en dieren voorop staat. Heel veel gewichtige woorden, maar het is ook belangrijk dat we nu in actie komen. Er is tegenwoordig zoveel aandacht voor het milieu dat we daar nu actief mee verder moeten. Woorden moeten we omzetten in daden. Ik ben er van overtuigd dat een omroep als LLiNK daar een actieve rol in kan spelen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."

Op 07-07-07 zal Floortje voor het eerst in actie komen voor LLiNK. Tijdens Live Earth, de mondiale concertmarathon die door Al Gore is geïnitieerd, zal Floortje voor LLiNK verslag doen vanuit Johannesburg, Zuid-Afrika. Daar zal zij backstage artiesten interviewen en in dialoog gaan met betrokkenen die zich ter plekke inzetten voor een betere wereld.

Ook gaat Floortje bij LLiNK een nieuw reisprogramma maken. Een programma dat dit najaar te zien zal zijn op Nederland 3, en in samenwerking met de KRO wordt gemaakt.

Tenslotte zal Floortje verschillende radio- en televisie programma's gaan ontwikkelen voor LLiNK en zal zij zich gaan inzetten voor de ledenwerfcampagne van LLiNK: "In januari 2009 moet LLiNK 150.000 leden hebben en daar ga ik me de komende jaren heel hard voor inzetten," aldus Floortje.

07-07-07 zal de programmering van Nederland 3 de hele dag (van 08.00 uur tot 04.00 uur) in het teken staan van Live Earth.

###

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

LLiNK
Simone van Putten, e-mail: simone@llink.nl, telefoon: 010-288 2281 Mark-Jan Muijs, e-mail: mark-jan@llink.nl, telefoon: 010-288 2280