Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van aanrijding

Culemborg, 07-07-2007 o Vrijdagavond rond 21.45 uur is een 25-jarige vrouw uit Culemborg op de rotonde bij de kruising van de Tunnelweg/Stationsweg met de Parallel Oost/Spoorstraat aangereden door een automobilist. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

De auto reed over de Parallelweg Oost, komende uit de richting van de Zeedijk. De bestuurder verleende bij het naderen van de rotonde geen voorrang aan de 25-jarige vrouw die op de voorrangsrotonde fietste. Hierdoor ontstond een aanrijding. De vrouw kwam hierbij ten val en raakte lichtgewond. Haar fiets is beschadigd. Zij had achter haar fiets een beige/oranje kinderkarretje.

Signalement

In de auto zaten vermoedelijk twee inzittenden, een man en een vrouw. Van hen is het volgende signalement bekend. De man is ongeveer 35 jaar en heeft donker haar. De vrouw heeft blond haar en blauwgroene ogen. Zij reden in een kleine zwarte auto.

Getuige(n)

De politie vraagt getuigen of mensen die informatie hebben over het ongeluk om contact op te nemen met de politie in Culemborg via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij Meld Misdaad Anoniem.

(12)