Psychiatrie liegt de wereld al decenniums lang voor


Hoogleraar openbaart verborgen feiten over de psychiatrie

BENNEKOM, 20070707 -- Hoogleraar Psychiatrie Joseph Glenmullen verbonden aan Harvard Universiteit stelt dat de psychiatrie leugens verkondigd over het bestaan van een fysiologische oorzaak voor offici?le psychiatrische stoornissen zoals depressies of schizofrenie en over de werking van psychiatrische drugs.

Over het wel of niet bestaan van een biologische oorzaak voor psychische problemen zegt hij het volgende:

"We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel bewijs voor ofwel de oorzaak of de fysiologie voor geen van elke psychiatrische diagnose.

Elk geval waarin een "hersenstoornis" gevonden zou zijn, bleek vals te zijn. Geen enkele claim voor genen die bepaalde psychiatrische condities zouden veroorzaken heeft de tands des tijd doorstaan. Ondanks de populaire valselijke propaganda."

In een video gepubliceerd op Psychiatrie Vandaag debatteert Hoogleraar Joseph Glenmullen over het wel of niet bestaan van een biologische oorzaak voor psychiatrische stoornissen met Dr. Steven Sharfstein, de president van de Amerikaanse Psychiatarische Organisatie (APA). De Amerikaanse Psychiatarische Organisatie bepaald o.a. welk gedrag wel of geen psychiatrische ziekte is en heeft een grote impact op de wijze waarop mensen met psychische problemen in Nederland behandeld worden.

De video is te bezichtigen op http://www.psychiatrie.nu/debat-joseph-glenmullen-steven-sharfstein-presitent-apa.html

Ingezonden persbericht