Advocaat ICT-recht Madelon van Tol gaat naar Van Rossem Advocaten


Ter versterking van de sectie ICT en Intellectueel Eigendomsrecht

AMSTERDAM, 20070708 -- Per 1 juli 2007 is mr Madelon van Tol in dienst getreden bij Van Rossem Advocaten in Amsterdam. Van Tol, eerder advocaat bij Kennedy Van der Laan is gespecialiseerd in ICT en intellectueel eigendomsrecht waar zij onder meer de grootste softwareleveranciers bijstond. Van Rossem Advocaten is verheugd Van Tol te verwelkomen in het team dat reeds beschikt over ruime expertise op het gebied van ICT, intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en strafrecht.

[Foto van Madelon van Tol]  Van Rossem hanteert een branchegerichte aanpak en richt zich met name op softwarebedrijven, internetondernemers en ondernemers uit de creatieve sector.

Van Tol richt zich bij Van Rossem in het bijzonder op ICT geschillen, e-commerce, auteurs- en merkenrecht, algemene voorwaarden en privacy. Zij staat op deze gebieden softwarebedrijven, internetondernemers, nieuwe media en de creatieve sector bij.

Meer informatie over Van Rossem Advocaten

Van Rossem Advocaten bestaat reeds sinds 1991 en is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd te Amsterdam. Het kantoor biedt juridische dienstverlening aan bedrijven en particulieren. Van Rossem koppelt inhoudelijke ICT vakkennis aan juridische know-how op dit terrein en richt zich in het bijzonder op bedrijven in de ICT. Zij kan daarom adequaat reageren op de snelle veranderingen in deze sector. Daarnaast zijn ook de specialismen intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, kennismigranten, en strafrecht vertegenwoordigd. Voorts biedt het kantoor ook diensten op het gebied van mediation, legal audit en legal project management. Zie voor meer informatie www.vanrossem.nl, email obrien@vanrossem.nl of bel Monica O'Brien op 020 5312000 (foto materiaal beschikbaar)