Ingezonden persbericht


Pirates of Amsterdam . In & Outdoor Beachfestival . 12hrs of Pure Pirate Pleasure

Op zaterdag 7 juli vindt op het Amsterdamse zandstrand Blijburg het grootste piratenfestival ter wereld plaats. Van 12.00 tot 24.00 uur presenteren een groep beruchte piraten het ultieme festival voor iedereen, met een ode aan het typische Amsterdamse vrijbuitergevoel. Dit jaar beleefd Pirates of Amsterdam zijn eerste editie. Het beachfestival dat jaarlijks op de evenementenkalender gaat terugkeren houdt er een kenmerkende ideologie op na.

We houden allemaal van het idee om piraat te zijn; het gevoel dat je volkomen vrij bent en je van niemand iets hoeft aan te trekken. Nu is er één plek waar dat nou juist nog kan: ons eigen Amsterdam.

Op de magische datum 07-07-07 ondergaat Blijburg een totale metamorfose. Het hele strand inclusief het paviljoen wordt omgebouwd tot één groot Piratennest. Overal zwarte vlaggen met grote doodshoofden, mannen met houten benen, papegaaien die je luidkeels napraten en vooral ruige piraten en mysterieuze piratenvrouwen die je het hoofd op hol brengen.

~ PROGRAMMERING & STAGEINDELING ~

CAPTIAN RED BULL STAGE
Real el Canario
Jean
Billy the Klit
Joey Daniel
Tony Cha Cha
Randy G. Blomstar
Estaw
Wiebthroat
Station-Air
Special K & The Likkie Lakkie Crew

Speciale host voor deze eerste editie is het bijzondere piratenduo Lange Frans en Zwarte Sjaak.

YMERE BLACK PEARL STAGE
Hitmeister D
Victor Coral
The Flexican
Jordy Licious
Quintin
Praia del Sol
When Harry met Sally
Marcel Berlag

~ PIRATENSLAG BY SPECIAL SPORTS ~
Gedurende het festival vindt er een echte piratenslag voor de kust plaats met teams die strijden om de felbegeerde titel "Pirates of Amsterdam". Dit gebeurt in een groots opgezet zeskamp met onderdelen als kielhalen, kanonskogelkoppen, harpoen vangen, hang'm'high, enteren en schatgraven.

Onderstaand een greep uit de deelnemende piratenteams:

Playmates
Special Sports
Ex Porn Star BN'er Team
We Are Amsterdam Pride
Virus in Public
Amsterdams Studenten Hardcorps
Blijburg
AT5 Kort Amsterdams
Link2Party
Ymere
NL20 Stadsmagazine

Verwacht over the top piratenacts en entertainment. Aanschouw de indrukwekkende piratenschepen voor de kust, vuurspuwers, breakdancers, piratenshows, tattoo artists, Miss Pirate verkiezing, om middernacht groots vuurwerk en nog veel meer pirate pleasure.

~ JACHT HAVEN ~
Voor alle bezoekers met een boot; Ga voor de kust voor anker, de piratensloep pikt je op. Meer info: +31(0)6 46 56 58 15.

~ TICKETINFO ~
De voorverkoop voor Pirates of Amsterdam is van start gegaan. Kaarten kosten E 17,50 ex. fee in de voorverkoop en verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox en Free Record Shop. Extra easy scoor je tickets online op piratesofamsterdam.com. Tickets zullen beperkt aan de deur verkrijgbaar zijn voor E 25,00.

~ PRIVATE VIP BEACH ~
Tevens zijn er kaarten voor de Private Vip Beach te bemachtigen. Table & bottle service only!

VIP Hotline: +31(0)6 46 56 58 15. Limited & exclusive.

In aanloop naar het festival vind je op PiratesofAmsterdam.com wekelijks een update over de Piratenslag, de shows, de Jacht Haven en uitgebreide info over het Private Vip Beach.

www.PiratesofAmsterdam.com


---- --