Rabobank biedt treinreiziger Tour-belevenis op Utrecht Centraal

06/07/2007 13:16


Rabobank Nederland


Van 7 juli tot 29 juli biedt de Rabobank reizigers en bezoekers van Utrecht Centraal de mogelijkheid de verrichtingen van het Rabo Tourequipe in de Tour de France op de voet te volgen. Live beelden van de etappes zijn op een groot scherm te zien. Op een Etappepodium wordt de hele dag entertainment geboden, zoals fietswedstrijden en wedstrijden bidonvangen. Op de rustdagen zijn er interviews met wielercoryfeeën.

Het programma start om 7.30 uur in de ochtend. Vanuit een Tourstoel kunnen alle hoogtepunten op het Etappescherm worden gevolgd met exclusieve beelden van de Rabo ploeg.

Van 9.30 - 18.00 uur kunnen bezoekers de Tour de France zelf beleven door een stukje van de Etappe te fietsen. Er kan worden gefietst voor het dagklassement. De winnaar ontvangt een wielertenue. De winnaar van het eindklassement krijgt een exclusief finish-arrangement voor twee in Parijs.

Vanaf 16.00 uur kan door kenners het spel D'r op & d'r over en De Snelle Etappe Quiz (waarbij voorzeggen mag!) worden gespeeld. Tijdens de wedstrijd bidonvangen kunnen twee retourtjes Parijs met de Thalys worden gewonnen. Ook bij de andere spelletjes zijn prijzen te winnen. Per Tourbeurt zullen Ad-Just Bouwman, Henrike Brouwer en Jeffrey Spalburg optreden als host.

Tijdens rustdagen & individuele tijdrit wordt een aangepaste programma met wielergasten
live op het Etappepodium geboden:

16 juli: Johan van der Velde (van 17.00 tot 18.00 uur)
24 juli: Marc Wauters (van 17.00 tot 18.00 uur)
28 juli: Hennie Stamsnijder (van 16.00 tot 17.00 uur)

Voor meer informatie: www.rabobank.nl/wielrennen.