Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda (08/07/07)

BREDA, 8 juli 2007

9 aanhoudingen tijdens horecanachten

BREDA: De politie heeft dit weekend een 9-tal aanhoudingen verricht. De vrijdagnacht was een rustige uitgaansnacht waarbij 2 personen aangehouden zijn voor mishandeling.
Zaterdagnacht betrof een drukke uitgaansnacht waarbij een zevental aanhoudingen zijn verricht. Alle verdachten zijn aangehouden terzake openlijke geweldpleging, verstoring van de openbare orde en het niet voldoen aan bevel op vordering. De verdachten zijn vandaag heengezonden.

Tweetal aangehouden voor openlijke geweldpleging

PRINSENBEEK: Een 44-jarige en een 50-jarige inwoner van Prinsenbeek is zaterdagavond door de politie aangehouden voor openlijke geweldpleging. De vrouw en man hadden een langslepend conflict met het slachtoffer. Na wederom een ruzie heeft het tweetal de man mishandeld. Het tweetal is aangehouden en inverzekering gesteld.

Politie houdt verdachte aan voor huiselijk geweld

ST WILLEBRORD: De politie heeft een 39-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden voor huiselijk geweld. De verdachte heeft zaterdagavond zijn vriendin geslagen en bedreigd in zijn woning. Het betreft een huiselijk geweld in de bloemenbuurt.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

SCHIJF: Op een camping in Schijf is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden voor huiselijk geweld. De man had zijn vrouw een kopstoot gegeven waardoor de vrouw letsel had opgelopen. De vrouw heeft aangifte gedaan. De man is inverzekering gesteld.

Politie stelt onderzoek in naar zedenzaak

BREDA: De politie heeft twee verdachten aangehouden voor een zedenzaak in de binnenstad van Breda. Het slachtoffer, een 22-jarige inwoonster van Breda, vroeg rond 05.00 uur om hulp bij politieagenten op de fiets in de binnenstad. De vrouw vertelde zojuist verkracht te zijn door een tweetal mannen op de Nieuwe Prinsenkade. Nadat de vrouw een signalement had opgegeven heeft de politie het tweetal aangehouden en meegenomen naar het bureau. De vrouw heeft aangifte gedaan van verkrachting. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. De verdachten zijn inverzekering gesteld. De medewerkers van de technische recherche hebben een sporenonderzoek ingesteld op de Nieuwe Prinsenkade.

Auteur: Nicolette Bovenhorst