Politie Zeeland


---


O-2240-2007. Bestuurster motorfiets botst tegen muur in Yerseke
Zondag om 15.54 uur botste een bestuurster van een motorfiets tegen de muur van een woning in de Marijkelaan in Yerseke.
De 52-jarige vrouw maakte een bedieningsfout waardoor ze in plaats van te stoppen rechtdoor reed tegen een voorgevel van een woning.
Uit welke gemeente de vrouw afkomstig is is niet bekend. De vrouw raakte niet gewond. De motorfiets is beschadigd.

O-2241-2007. Mishandeling in Heinkenszand
Zondag zijn tussen 04.00 uur en 04.30 uur twee mannen mishandeld in de Mezehof in Heinkenszand.
De twee, 28 en 30 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Borsele en Goes, gingen verhaal halen bij een man omdat de trui van een van hen was beschadigd door een eerdere onenigheid die avond. Nadat ze bij een woning hadden aangebeld kreeg de 30-jarige meteen een vuistslag in het gezicht en kwam met zijn hoofd tegen een lantaarnpaal. Terwijl hij bewusteloos op de grond lag schopte een andere man, die bij het pand aan kwam rijden, hem in het gezicht. Ook de 28-jarige werd diverse malen in het gezicht geschopt. Beide mishandelde mannen hebben gebitsbeschadigingen, blauwe ogen, een pijnlijk gezicht overgehouden aan het schoppen en slaan. Vervolgens heeft een van de mannen die de schoppen had uitgedeeld de gewonde mannen naar de eerste hulp gebracht.

O-2242-2007. Twee aanhoudingen in Goes
Politie Zeeland heeft zondag om 04.30 uur in Goes op de Grote Markt twee mannen aangehouden op verdenking van het slaan van drie jongens een uur eerder die avond in de Sint Jacobstraat.
De twee aangehouden mannen zijn 21 en 26 jaar oud en afkomstig uit Goes en de gemeente Noord-Beveland. De aanleiding is voor dit voorval is nog niet bekend.


---- --