Ingezonden persbericht


Beste redactie,

Gisteren heeft u een persbericht ontvangen over Pat Linehan, senior VP APAC en EMEA van Network Appliance. Hieronder vindt u een aangepaste versie van het persbericht. In deze versie is het woord 'winst' in de derde alinea vervangen door 'omzet'. Mocht u interesse hebben om over Pat Linehan te publiceren, verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand bericht te gebruiken.

Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,
LEWIS

//..

Persbericht

Network Appliance benoemt Pat Linehan tot senior VP APAC en EMEA

Schiphol-Rijk, 9 juli 2007 - Network Appliance, Inc. (NASDAQ: NTAP) benoemt Pat Linehan, senior vice president en general manager Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), tot senior vice president en general manager EMEA en Asia-Pacific (APAC).

"NetApp's activiteiten buiten de Verenigde Staten groeien significant", zegt Rob Salmon, worldwide executive vice president Field Operations. "Om deze groei voort te zetten is een effectieve infrastructuur van levensbelang. Pat Linehan krijgt een breder takenpakket met de aansturing van sales, partners, service, support, marketing, HR, finance en operationele functies in APAC. Ik ben ervan overtuigd dat de regio zich versneld zal ontwikkelen door zijn inzet en expertise."

Pat Linehan is sinds vijf jaar werkzaam als senior vice president en general manager van EMEA en heeft de regio naar een jaarlijkse groei van 35 procent gebracht. Onder zijn leiding behaalde NetApp EMEA bijna 1 miljard dollar omzet in het fiscale jaar 2007. Dit succes was mogelijk door de ontwikkeling en implementatie van een sterk NetApp-team opgebouwd uit alle benodigde kerncompetenties en volledig ingericht op een groeiende markt. Linehan heeft een strategisch plan neergezet waarbinnen de ontwikkeling van nieuwe markten en uitbreiding van het distributiekanaal twee belangrijke pijlers vormen.

"Asia-Pacific heeft nog tal van expansiemogelijkheden die in te vullen zijn op basis van land, verticale markten en enterprise accounts", zegt Linehan. "Dit vraagt om een sterke werkrelatie met zowel het kanaal als de partners, werknemers en klanten in de regio. Door de inzet van best practices uit EMEA en de toepassing van deze succesvolle strategie zullen wij de uitdagingen en kansen die uniek zijn voor APAC optimaal benutten."

(273 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Ronald Sens, NetApp: Tel: 020- 6394193
E-mail: ronald.sens@netapp.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com