Politie Zeeland


---


O-2243-2007 Woninginbraak in Goes
Afgelopen weekend werd ingebroken in een woning in de Kennedylaan in Goes.
Uit de woning werden sieraden en kleding weggenomen. De waarde hiervan is niet bekend.

O-2244-2007 Aanhoudingen in Renesse
Tijdens controle van een voertuig, zondag om 22.00 uur, werden drie mannen uit Breda, zijnde de 27-jarige bestuurder en twee inzittenden van 18 en 19 jaar aangehouden.
Tijdens de controle werden in de auto een nepvuurwapen, een mes, een ploertendoder, een paar zakjes hennep en enkele tientallen (xtc)pillen aangetroffen. De drie mannen zijn ingesloten.
Maandag om 02.30 uur werd een 17-jarige jongen uit Son aangehouden.
Hij werd in eerste instantie werd bekeurd omdat hij in de Bakkersgang tegen een kliko stond te plassen, maar bleek in het bezit te zijn van 7 xtc-pillen. De jongen deed afstand van de pillen en werd, na het afleggen van een verklaring, weer in vrijheid gesteld.

Z-2245-2007 Botsing tussen twee fietsers, IJzendijke
Op de Isabellaweg in IJzendijke kwamen zondag om 17.00 uur 74-jarige man uit de gemeente Sluis en een 53-jarige vrouw uit Ninove (B), met elkaar in botsing.
De sturen van de fietsen raakten elkaar tijdens het passeren. De vrouw werd met armletsel naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Z-2246-2007 Aanhouding in Clinge
Op een recreatieterrein in de Opperstraat in Clinge werd maandag om 07.50 uur een 14-jarige jongen uit Sint Niklaas (B) aangehouden omdat hij in het bezit was van een bolletjespistool.
Een getuige had het (nep)wapen voor zijn tent zien liggen en waarschuwde de politie. Na zijn aanhouding deed de jongen afstand van het pistool. Hij werd, na het afleggen van een verklaring, weer in vrijheid gesteld.

Z-2247-2007 Winkelinbraak in Hulst
Afgelopen weekend werd ingebroken in een winkelpand op de Beestenmarkt in Hulst.
Uit de winkel werd meer dan honderd euro weggenomen.


---- --