Adri J. van den Hooven managing director Multrix

Verantwoordelijk voor sales, projectmanagement en innovatie

Amsterdam, 9 juli 2007 - Het directieteam van Multrix Benelux B.V. is versterkt met Adri J. van den Hooven. Hij wordt als managing director verantwoordelijk voor sales, projectmanagement en innovatie. Met zijn aantreden is het directieteam, dat verder bestaat uit Philip Actor en Sander Winthagen, nu volledig op sterkte.

Adri van den Hooven (Rotterdam, 1955) heeft een fiscaal juridische opleiding genoten, maar is al sinds 1979 actief in verschillende managementfuncties binnen de automatisering. Voor zijn aantreden bij Multrix was hij directeur van iWork, aanbieder van een leveranciersonafhankelijke infrastructuur voor gebruik van applicaties op afstand. Ook zijn lange ervaring als interim manager bij middelgrote en grote organisaties zullen Multrix van pas komen bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.

"Multrix heeft in zijn zevenjarig bestaan een sterke groei doorgemaakt. Ondanks de recessie is Multrix gegroeid van niets naar de grootste ASP aanbieder in Nederland. Om deze groei de komende jaren door te zetten zal de organisatie beter uitgebalanceerd moeten worden. Een goede balans vinden tussen denken en doen en tussen creativiteit en continuïteit is de uitdaging voor het komend jaar", aldus Adri van den Hooven.

Ook in zijn privéleven probeert Van den Hooven een balans aan te brengen. Naast zijn werk is hij een passievolle fotograaf. Op zijn persoonlijke website www.hooven.nl kunt u daar meer over vinden.

Over Multrix Benelux

Multrix is een van de eerste onafhankelijke Application Service Providers in Nederland. Multrix verhuurt en "host" applicaties, aangevuld met diensten zoals helpdesk, integratie en ondersteuning. Vanuit haar eigen IT-centrum beheert Multrix de apparatuur, infrastructuur, en de applicaties voor zakelijke gebruikers. Multrix werkt samen met onder andere IBM, Progress, Citrix, Microsoft en QAD.