Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Carrièredag Appoint voor Newtel Essence levert team technische consultants in één dag

Geconcentreerde wervingsaanpak geeft kandidaat richting voor carrièrekeuzes

Amsterdam, 9 juli 2007 - Newtel Essence heeft zeven nieuwe medewerkers geworven met een op-maat carrièredag van Appoint. Appoint, intermediair voor medewerkers in marketingcommunicatie, media, design, en ICT hielp Newtel Essence met de lastig in te vullen vacature technische consultant. Voor de carrièredag selecteerde Appoint uit vele professionals achttien kandidaten op basis van het CV, een gesprek en een vragenlijst over hun talenten en motivatie.

Op de carrièredag stond de kandidaat centraal tijdens de sollicitatiegesprekken, interactieve presentaties en managementgames. René Steuer, algemeen directeur van Appoint: "De toegenomen krapte op de arbeidsmarkt maakt een geconcentreerde, meer creatieve manier van werven noodzakelijk. Zo hebben we naast de gesprekken de kandidaten ook loopbaanadvies aangeboden en ze gestimuleerd na te denken over hun toekomst."

Jose Baas, marketing communications manager van Newtel Essence: "Door de snelle groei van ons bedrijf kampten we al langer met het probleem onze vacatures voor technische consultant in te vullen. Deze intensieve aanpak geeft starters op de arbeidsmarkt inzicht in hun toekomst. Daarnaast kunnen werkgevers door de gesprekken en toetsen goed inschatten of de sollicitant bij hun bedrijf past."

Over Appoint
Appoint omvat de organisaties Appoint Professionals, de Competence Factory en Close. Appoint Professionals is sinds 1991 intermediair voor tijdelijke en vaste medewerkers in crossmedia, marketingcommunicatie, ICT en internet. De Competence Factory is het eigen trainingsinstituut en testcentrum van Appoint en biedt naast competentieanalyses een reeks van trainingen gericht op de integratie tussen marketing en ICT enerzijds, en design en creatie anderzijds. Close is een interim-bureau voor crossmediastrategen, gevestigd in Amsterdam. Appoint Professionals en Competence Factory hebben naast hun kantoor in Amsterdam ook vestigingen in Rotterdam en Utrecht.

Perscontact:
Zeno Group
Hella van Leeuwen
020-3010 989
mailto:Hella.vanleeuwen@zenogroup.com

Appoint
René Steuer
Algemeen directeur
020-5225 235
www.appoint.nl