LLiNK

Rotterdam, 6 juli 2007


- PERSBERICHT -

Bruce vreest voor kannibalen in Tribe

In aflevering 3 van Tribe is Bruce Parry een aantal weken te gast bij de Kombai, een kannibalistische stam uit de jungle van West Papua. Ze zijn een jagersvolk en hebben geen vaste verblijfplaats, en gebruiken nog stenen gereedschappen. Bruce doorstaat doodsangsten als hij wordt omsingeld door een aantal Kombai, die met gespannen bogen pijlen op hem richten. Hoe dat afloopt zie je in Tribe, dinsdag 10 juli, om 21.00 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Bruce weet de Kombai te kalmeren door hen tabak cadeau te doen, en zich net als hen uit te kleden. Nadat het ijs is gebroken ontdekt Parry dat de Kombai lang niet zo agressief zijn als hij dacht. Maar is dat reden genoeg om zijn zorgen weg te nemen over het kannibalistische gedrag van zijn nieuwe vrienden?

Tribe is vanaf dinsdag 26 juni zes weken lang om 21.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. Tribe is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -