Gemeente Langedijk


4 juli 2007

Plannen Geestmerambacht ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar heeft bekend gemaakt dat met ingang van 28 juni 2007 gedurende 10 weken het voorontwerp bestemmingsplan "Uitbreiding recreatiegebied Geestmerambacht" voor een ieder ter inzage ligt. Aan de -in dit bestemmingsplan - voorgestelde inrichting van het uitbreidingsgebied ligt een Milieu effect rapportage (MER) ten grondslag.

Het bestemmingsplan is gebaseerd op het inrichtingsalternatief dat in de MER is aangewezen als voorkeursalternatief. Naast het voorontwerp bestemmingsplan wordt eveneens deze Milieueffectrapportage gedurende genoemde termijn ter visie gelegd.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging een inspraakreactie indienen tegen zowel het voorontwerp bestemmingsplan als tegen de onderliggende Milieueffectrapportage. Beide documenten zijn in te zien op www.hetgroenemirakel.nl.

De officiële bekendmaking wordt op 11 juli in Langedijk informeert gepubliceerd. De ter inzage termijn is acht weken vanaf die datum.