Quipment lanceert innovatie in TaxiBoordcomputer consoles


NIJMEGEN, 20070710 -- Na een zeer succesvolle introductie van de Qim Dataterminal, ondertussen bijna 3 jaar geleden, heeft Quipment wederom een innovatie aan haar assortiment kunnen toevoegen in de vorm van een console voor in de taxi. De nieuwe Qim Dataterminal beschikt over boordcomputerfunctionaliteiten, de taximeter, een navigatiesysteem, spraakcommunicatie en de digitale rittenstaat.

Innovatie
De volledig in leder uitgevoerde console maakt het mogelijk om de Qim Dataterminal optimaal in taxi's te bevestigen met behoud van de functies en vormen in en rond het dashboard. Het voor de taxibranche unieke product is door Quipment in samenwerking met een specialist op het gebied van in-voertuig bevestigingen ontwikkeld, met optimale gebruikersvriendelijkheid tot gevolg.

"Naast het hooghouden van onze service is het voortdurend blijven toevoegen van innovaties de troef van Quipment", aldus Roy Boons directeur Quipment.

Qim Dataterminal
De Qim Dataterminal kenmerkt zich door het gebruiksvriendelijke Touchscreen kleuren-beeldscherm waarmee alle geïntegreerde functies bediend kunnen worden. Onder deze functies vallen boordcomputerfunctionaliteiten, de taximeter, een navigatiesysteem, spraakcommunicatie en de digitale rittenstaat.

Ondertussen zijn ruim 100 taxibedrijven met de Qim Dataterminal uitgerust. Daarnaast zal dit jaar zal de 2000ste Qim Dataterminal uitgeleverd gaan worden.

Over Quipment
Quipment b.v. is toonaangevend als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van innovatieve ICT oplossingen, binnen het personen- en goederenvervoer. Deze oplossingen zijn met name gericht op planning- en aansturingprocessen en bestaan o.a. uit softwaretoepassingen, dataterminals, boordcomputers en PDA's. Daarnaast worden er professionele diensten zoals consultancy, projectmanagement, inbouw en implementatie geboden.





Ingezonden persbericht