Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 10 juli 2007

Regilio Tuur deelt rake klap uit

Den Haag - Bokser Regilio Tuur betreedt opnieuw het strijdperk. Niet in de boksring, maar als begeleider van ICT-talent. Namens de Haagse detacheerder E'liantie IT Professionals deelt Tuur een paar rake klappen uit in de felle strijd om ICT-ers, die momenteel gaande is. De wereldkampioen boksen speelt een prominente rol in de advertentiecampagne. Daarnaast geeft hij elk kwartaal een vitaliteit-clinic aan alle ICT-ers binnen E'liantie.

"Als wereldkampioen boksen weet Tuur als geen ander wat het is om topprestaties te moeten leveren", licht Jeroen Diederik van E'liantie toe. "Topprestaties vragen een gezonde geest én een gezond lichaam. Wij willen ICT-ers aantrekken die graag willen uitblinken in hun werk en die weten dat je beter presteert wanneer je ook goed in je lijf zit. Daarom gaat Tuur ICT-ers binnen ons bedrijf het hele jaar door begeleiden." Tijdens de clinics, die een dag duren, geeft Tuur een training voor het hele lichaam en geeft hij voorlichting over sport, voeding en gezondheid. Tuur licht toe: "Ik zet me graag in voor een werkgever die begaan is met het welzijn van zijn personeel. De samenwerking met E'liantie sluit ook perfect aan bij Vitality-1st, waarmee ik in september ga beginnen. Vitaly First is het in kaart brengen, op maat maken en verzorgen van mind, body en soul. Door een intensieve analyse van je conditie, gezondheid, voedingspatroon en belemmerende overtuigingen, krijg je van mij een tailor made plan de campagne om er binnen een paar maanden als een champ uit te zien. Als je medewerkers vitaal zijn, zal je dat in alles merken: ze voelen zich beter, zijn productiever, minder vaak ziek en ze stralen de hele dag." De medewerkers van E'liantie hebben de eerste clinic in de trendy sportschool Special Sports te Amstelveen inmiddels achter de rug. "Het was een groot succes", lacht projectcoördinator Satish Hoeblal. "Trainen met een wereldbekende bokser is al een hele belevenis op zich, maar de input van Regilio gaat nog veel verder. We zijn sinds de eerste clinic allemaal ons leven aan het verbeteren met gezonde voeding en veel sport. Het mooie is dat we ons allemaal al stukken prettiger voelen."

Over E'liantie:
E'liantie IT Professionals is sinds 1989 actief in Nederland. Het bedrijf opereert zelfstandig en richt zich op personeelsbemiddeling en projecten binnen de ICT sector. Binnen E'liantie bestaat een drietal Business Units: Detachering, Recruitment en Interim projects. Onlangs is E'liantie genomineerd voor de Computable Award 'Beste IT Detacheerder van 2007'. Op de klantenlijst staan onder meer Heineken, Reebok, ABN, Fortis, Mexx en NOB.