Gemeente Capelle a/d IJssel

Informatiebijeenkomst over de Wet inburgering

Moet ik inburgeren? Wat is het eigenlijk precies? Wie is verplicht om in te burgeren en hoe moet dat dan? Over het antwoord op deze en andere vragen over de Wet inburgering houdt de gemeente Capelle aan den IJssel een informatiebijeenkomst. Vanaf 1 januari 2007 is de Wet inburgering in werking getreden. Deze wet is er voor mensen die geen Nederlandse paspoort hebben, nog niet goed Nederlands spreken en nog niet genoeg over Nederland weten.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdag 11 juli van 19.30
- 21.00 uur in het Capels Multicultureel Centrum, Anjerstraat 2 in Capelle aan den IJssel.

In het Capels Multicultureel Centrum zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan bij het Inburgeringsloket, telefoon 2848351.

Voor meer informatie over de Wet inburgering kunt u ook terecht bij het Inburgeringsloket. U vindt het loket bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis. Deze is geopend op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur. Telefoon 2848351 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). Het e-mailadres is inburgeringsloket@capelleaandenijssel.nl .Voor meer informatie kunt u elders op deze website kijken of op www.hoemoetikinburgeren.nl.