Persberichten Binnensticht, 09.30 uur

Utrecht, 11-07-2007

Aantreffen hennepkwekerij

DE BILT- Op dinsdag werd een hennepkwekerij aangetroffen. Omstreeks 08.30 uur kreeg de politie de melding dat een ruit werd ingeslagen van een woning aan de Hessenweg. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen niemand aan in de woning. Wel werd een hennepplantage aangetroffen met in totaal 380 planten en bijbehorende apparatuur.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op dinsdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 22.30 uur werd de 69-jarige man uit Zeist gecontroleerd op de Kersbergenlaan. Hij had te veel gedronken en blies op het bureau 590 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Lastige man

ZEIST- Op dinsdag werd een man aangehouden die geld wilde betalen aan kinderen om sex te hebben.

Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie de melding dat een 44-jarige man uit Zeist aan kinderen vroeg om bij hem een sexuele handeling te verrichten en hiervoor zou hij geld geven. Zover bekend is niemand om zijn aanbod ingegaan. Agenten gingen naar de Prinses Margrietlaan en troffen de 44-jarige man uit Zeist aan. De man, sterk onder invloed van alcohol, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.