Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 28-07

11 juli 2007

College 2007 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 09 t/m 15 juli 2007

10-07: Wethouder `t Hart onthult straatnaambord 12-07: Wethouder Mourik opent Digitaal Loket
12-07: Wethouder Lewis opent Dagbehandeling stichting Lindenhof 14-07: Burgemeester opent wijkfeest winkelplein Waterland 14-07: Burgemeester en wethouder Lewis te gast bij benefietconcert

Wethouder `t Hart onthult straatnaambord
Wethouder Gert-Jan `t Hart onthult dinsdag 10 juli om 13.00 uur samen met jonkheer Repelaer het straatnaambord De Repelaer op de hoek van De Repelaer en de Jan Campertkade.
Op de plek waar nu Staalmeesters-Noord is gerealiseerd stond vanaf 1963 het jeugdgebouw De Repelaer. Het gebouw is al bijna 12 jaar verdwenen. Wat nog wel aan het gebouw herinnert is de straatnaam De Repelaer, als een eerbetoon aan de adellijke familie die veel voor Spijkenisse heeft betekend.

Wethouder Mourik opent Digitaal Loket
Wethouder Christel Mourik opent donderdag 12 juli om 14.00 uur het Digitaal Loket in de burgerzaal van het stadhuis. Voor sommige diensten of producten hoeft men door het Digitaal Loket nu niet meer naar het stadhuis te komen.
Op dit moment zijn er vijf digitale producten beschikbaar:
* Uittreksel Burgerlijke Stand

* Uittreksel Gemeentelijke Basisadministratie (GBA)
* Aan- en afmelden hond (Hondenbelasting)
* Meldingen openbare ruimten

* Klachten over de gemeente

Wethouder Lewis opent Dagbehandeling stichting Lindenhof Wethouder Marjolijne Lewis opent donderdag 12 juli om 16.00 uur Dagbehandeling Oudere Jeugd van stichting Lindenhof aan de Aspergedreef 12.
Stichting Lindenhof biedt een breed scala aan
jeugdhulpverleningactiviteiten. De vestiging in Spijkenisse is een dagbehandeling voor jeugdigen in de leeftijd van 11 tot 16 jaar.

Burgemeester opent wijkfeest winkelplein Waterland Burgemeester Salet opent zaterdag 14 juli om 12.00 uur een wijkfeest op het winkelplein van Winkelcentrum Waterland door het startsein te geven voor een levend tafelvoetbalspeltoernooi.

Burgemeester en wethouder Lewis te gast bij benefietconcert Burgemeester Salet en wethouder Marjolijne Lewis zijn zaterdag 14 juli om 20.00 uur te gast bij een benefietconcert in Penta College Blaise Pascal aan de J.A. van Heijwegenlaan.
Het concert is een afsluiting van diverse benefietevenementen ten behoeve van de cliënten van De Zuidwester en werkgroep Gehandicapten Spijkenisse.
Interne links
Onthulling straatnaambord