Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (11/07)

BERGEN OP ZOOM, 11 juli 2007

Politie houdt snelheidscontrole
WOUWSE PLANTAGE: De politie heeft dinsdagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Plantagebaan. 506 bestuurders passeerden de controle waarbij er 94 te hard hebben gereden. De maximum snelheid bedraagt daar 50km per uur. 87 km per uur is de hoogst gemeten snelheid. Alle overtreders kunnen een proces-verbaal tegemoet zien.

MOERSTRATEN: Ook op de Moerstraatsebaan werd een snelheidscontrole gehouden. De toegestane snelheid is hier 30 km per uur. 18 bestuurders reden te hard. In totaal passeerden 60 voertuigen de controle. Een bestuurder van een auto had te hard gereden en was daarvoor bekeurd. Toen hij van de controleplaats wegreed kwam hij wederom langs de lasergun en werd hij voor de tweede keer geflitst. Dit keer had hij 30 km per uur te hard gereden. Ook hiervoor krijgt de man een bekeuring.

Politie vrouw aan voor illegale handel
ROOSENDAAL: De aandacht van de politie werd gisteren getrokken door een vrouw die met haar auto op de stoep geparkeerd stond. In de auto stonden een groot aantal dozen met daarin parfum en merkkleding. Aangezien de vrouw geen goede verklaring kon geven voor het bezit van deze dozen en duidelijk werd dat de vrouw de goederen aan het verkopen was op straat werd de vrouw aangehouden. De goederen zijn inbeslaggenomen. De vrouw, een 19-jarige inwoonster van St. Willebrord is inverzekering gesteld.

Man aangehouden na doorrijden na aanrijding
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagavond een man aangehouden voor het doorrijden na aanrijding. De man had even daarvoor in de Glacisstraat een aanrijding veroorzaakt en was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De politieagenten zagen vervolgens dat de man onder invloed was van alcohol. Op het bureau gekomen blies de man 535 ug/l. De man bleek eveneens geen rijbewijs te hebben. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De aanrijding waarbij de verdachte was doorgereden vond plaats op het parkeerterrein op de Glacisstraat. Ook voor het verlaten van een plaats van een ongeval is proces-verbaal opgemaakt.

Auto gestolen
ROOSENDAAL: Vanaf de Desmijndijk is in de nacht van dinsdag op woensdag een Opel Kadett gestolen. Het betreft een grijze met het kenteken, ZJ-20-ZP. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie.

Auteur: Nicolette Bovenhorst