Persberichten 11/07 middag

Regio, 11-07-2007

Leimuiden Inbraak op klaarlichte dag De politie heeft een aangifte opgenomen van een gedupeerde bewoner van de Dorpsstraat. Op klaarlichte dag, dinsdag 10 juli tussen 14.30 u en 16.30 uur, is er in de woning ingebroken. Vermoedelijk zijn de dader(s) via een raam aan de achterzijde van de woning binnengedrongen en zijn op zoek gegaan naar waardevolle spullen.

Een donkerblauwe trolleykoffer is weggenomen uit de woning, mogelijk zijn met deze koffer de buit vervoerd. De bewoner mist onder ander sieraden, sleutels en contant geld.

Aangezien de Dorpsstraat een doorgaande weg is en leidt naar de parkeerplaats aan het Dorpsplein én er in de buurt van de woning een supermarkt is hoopt de politie dat er getuigen zijn die de inbreker(s) hebben zien lopen met de donkerblauwe trolley. Getuigen worden verzocht de politie van Jacobswoude te bellen via 0900-8844.

De technische recherche van de politie doet onderzoek naar eventueel door de dader(s) achtergelaten sporen die kunnen leiden naar de verdachten.

--- einde bericht ---