Eerste Pilot Bobcorn bij de Boni in Hattem groot succes


HATTEM, 20070711 -- De Boni in Hattem draaide een eerste pilot met de nieuwe Bobcornmachine. Bobcorn is een lichte snack van slechts 19 Kcal en wordt gemaakt van behandeld tarwemeel in de vorm van rijstkorrels.

Bobcorn wordt op het verkooppunt vers gemaakt. Door de combinatie warmte, druk en vocht wordt er om de ca. 10 seconden een ronde vorm geproduceerd met een diameter van ca.15 cm. Deze snack verlaat met een knal de matrijs.

Bobcorn bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, is vezelrijk bevat mineralen en past in vele diëten. Bobcorn is een heerlijke nieuwe verantwoorde snack voor tussendoor of als drager van diverse soorten beleg. Blijft lang vers en is een verantwoord tussendoortje, als broodvervanger en kan gebruikt worden als basis of als onderdeel van diëten.

De Bobcornmachine is een opvallende verschijning op het verkooppunt. Naast het feit dat de Bobcorn met een knal de matrijs verlaat is de gehele machine dusdanig vormgegeven dat dit past in elk interieur én als enorme aandachtstrekker functioneert. De keuze om deze in te zetten als zelfbedieningselement óf te kiezen voor bediening kan éénvoudig door het kantelen van een plaat in de binnenzijde. Hierdoor valt de Bobcorn in het voorste schap óf komt aan de achterzijde in de opvangbak.

Jacob Buijsman filiaalhouder van de Boni vertelt erover. "Natuurlijk stellen wij onze zaak graag open voor Pilots, testen en nieuwe producten. Fun op de winkelvloer is iets wat vaak ontbreekt. De Bobcornmachine was fun! Het bleek een opvallende verschijning en we kregen uitsluitend positieve reacties. De verkoop van de Bobcorn oversteeg onze verwachtingen. De machine draaide probleemloos en de bediening was meer dan éénvoudig. Een super product!"





XCJ reclameproductie