Gemeente Abcoude


Kom kijken naar de plannen: Riolering Aasdomstraat

De gemeente Abcoude gaat dit najaar de riolering en bestrating vernieuwen in de Aasdomstraat en omgeving. De gemeente wil graag weten wat u van de plannen vindt. Daarom organiseert de gemeente op donderdag 12 juli tussen 16.00 en 19.30 uur een inloopmiddag/avond in het gemeentehuis van Abcoude. U bent van harte welkom om de plannen te komen bekijken!

De herinrichtingskenmerken sluiten grotendeels aan bij de inrichting van de omliggende wijk, zoals die vorig jaar is uitgevoerd. De belangrijkste punten hierbij zijn:

* vervangen van de riolering door twee nieuwe leidingen (één voor regenwater en één voor huishoudelijk afvalwater)
* vernieuwen van alle bestrating

* deels aanpassen gemeentelijk groen

* aanbrengen parkeervakken

* vervangen openbare verlichting

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel de rijbaan als aan de voetpaden en starten naar verwachting op 5 november aanstaande. Omwonenden krijgen, voordat de werkzaamheden beginnen, hierover nog meer informatie toegestuurd.

Mocht u willen reageren op de plannen en onverhoopt verhinderd zijn op de inloopmiddag/-avond, dan kunt u dit aan de gemeente laten weten tot 26 juli. Voor meer informatie en het geven van een reactie kunt u zich wenden tot Martijn Plukkel, bereikbaar op telefoonnummer (0294) 28 02 94.