Gemeente Giessenlanden


Workshop jumpen

Vrijdag 13 juli organiseert het jongerenwerk van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland, in opdracht van de gemeente, een jumpworkshop. Deze workshop is bedoeld voor alle jongeren van 9 t/m 18 jaar uit de gemeente Giessenlanden.

Jumpen is een nieuwe manier van dansen op de gelijknamige muzieksoort en is helemaal hot!
De dansstijl die bij Jump hoort komt van het skiën, of de skimove, wat uitgevonden werd in discotheek "Cherry Moon" in Lokeren. Het skiën vindt haar oorsprong vervolgens weer in het "hakken" wat men doet op house muziek. Jumpen ziet eruit zoals de naam doet denken. Er wordt met verschillende technieken alle kanten op gesprongen op de maat van de muziek.

Tijdens een workshop Jumpstyle leer je in een rap tempo de eerste passen van het Jumpen en leg je de basis om een volwaardig Jumper te worden! Super cool, energiek en veel fun.

De workshop wordt gegeven door professionals van Dance4Real uit Tilburg. Voor meer informatie kun je kijken op de site www.jumpstyleworkshop.nl

De workshop wordt gegeven in twee groepen. Van 19:00 - 20:00 uur is er plaats voor 40 deelnemers in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en van 20:00 - 21:00 uur zijn er 40 plekken voor de 13- t/m 18-jarigen. De workshop vindt plaats in `Het Bruisend Hart' in Hoornaar.

Deelname is gratis. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar jumpen_in_giessenlanden@hotmail.com. Vermeld hierin duidelijk je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door PJ Partners.

Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt!