Gemeente Geldermalsen

Afsluiting schooljaar Oranje Nassauschool met sponsorloop Hartstichting

10 juli 2007 - Op vrijdag 13 juli heeft de Oranje NassauSchool te Geldermalsen voor haar leerlingen en verzorgers een feestelijke afsluiting van het schooljaar georganiseerd.

Sponsorloop
Om 15.30 uur opent wethouder Gradisen met het startschot van de sponsorloop "de Hartenrace" deze themamiddag.
Het thema is :"Bewegen totdat je een O.N.S. weegt". Doel van dit thema is om op een speelse wijze bewustzijn te creeren voor het feit dat gezond eten en drinken en goed bewegen bijdraagt tot een gezond leven.

Opbrengst Hartstichting
De sponsorloop is voor en door kinderen waarvan de opbrengst gaat naar kinderen met een Hartafwijking. In drie groepen lopen de kinderen een aantal rondes die tot 17.15 uur duren. In september wordt een cheque overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Hartstichting.

Informatiemarkt, spelletjes, eten en demontratie In samenwerking met diverse lokale ondernemers, GGD, gemeente Geldermalsen, Stichting Thuiszorg Rivierenland, ouders en diverse sportverenigingen wordt een informatiemarkt gehouden.

Daarnaast zijn er op het schoolplein diverse spelletjes georganiseerd en is het plein omgetoverd tot een waar foodplaza om de interne mens te versterken.

Als afsluiting wordt door Danscentrum Wildschut en Sportschool Geldermalsen een demonstratie jumpen en streetdance gehouden.