AutoRai

Ligne Business voor Citroën C6

(7/13/2007)
De Citroën C3, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, en de C5 zijn al langer leverbaar in een speciale Ligne Business-uitvoering. In navolging van het succes van deze modellen is nu ook de luxueuze Citroën C6 leverbaar in een Ligne Business-uitvoering.

De Citroën C6 Ligne Business is gebaseerd op de Lignage-uitvoering die al over een zeer rijke standaarduitrusting beschikt met onder andere 9 airbags, actieve ophanging, automatische airconditioning met twee klimaatzones, een head-up display en meedraaiende bi-xenon koplampen.

De Ligne Business-uitvoering biedt nog meer luxe in de vorm van lederen bekleding met stoelverwarming (vóór én achter) en Navidrive RT3ev (een navigatiesysteem met een 30Gb harde schijf waarop het Europese wegennet is geïnstalleerd, radio/CD-speler met mp3-afspeelmogelijkheid en een telefoonfunctie) tegen een meerprijs van ⬠2.300,-.

De C6 Ligne Business kan geleverd worden met drie verschillende krachtbronnen: een 2.2 HDiF en een 2.7 HDiF V6 dieselmotor of een 3.0i V6 benzinemotor.

De Citroën C6 2.2 HDiF Ligne Business is leverbaar vanaf ⬠59.400,- (incl. BTW/BPM)