Gillette Champions commercial met Woods, Federer en Henry

13/07/2007 12:45



Porter Novelli



Sporticonen staan symbool voor 'Be Your Best Today'

Rotterdam, 13 juli 2007 - Gillette startte deze week in Nederland met de eerste wereldwijde campagne met de Gillette Champions in de hoofdrol: de wereld nummer-1 golfer Tiger Woods, 's werelds beste tennisser én Wimbledon-kampioen Roger Federer en de FIFA World Cup-winnaar Thierry Henry.

In de televisiecommercial "Today" zijn de drie wereldberoemde sporticonen voor de eerste keer samen in een reclame te zien. De drie atleten werden in februari dit jaar in Dubai officieel als de Gillette Champions gepresenteerd.

De televisiecommercial concentreert zich op 'vandaag', en laat de drie Gillette Champions aan het woord over het belang om het beste uit jezelf te halen. Dit begint met het scheren voor een goed verzorgd uiterlijk, elke dag weer. Zij vertellen alle drie hoe belangrijk het motto 'Be Your Best Today' voor hen is, in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

De commercial gaat deze maand van start in een aantal geselecteerde markten. De commercial wordt gedurende het volgende jaar wereldwijd in meer dan 100 landen uitgezonden.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.