Politie Gelderland-Zuid

Nieuwe vorm samenvatting jaarverslag

Nijmegen, 13-07-2007 o Dit jaar geeft de politie Gelderland-Zuid voor het eerst een verkorte samenvatting van het jaarverslag 2006 uit in een verrassende vorm, kort en krachtig. Deze samenvatting is net als het volledige jaarverslag te downloaden.

In deze samenvatting zijn op een overzichtelijke manier de belangrijkste feiten van het afgelopen jaar opgenomen. Deze worden kort beschreven op basis van onze vier hoofdprocessen Intake, Noodhulp, Handhaving en Opsporing. De speerpunten van ons korps uit 2006 zijn zo overzichtelijk mogelijk in beeld gebracht.

De samenvatting schetst een beeld, een vluchtige kennismaking met de resultaten van het afgelopen jaar. Het complete jaarverslag is een uitgebreid, gedetailleerd overzicht van zaken die in een jaar gespeeld hebben en is tevens een verantwoordingsdocument richting het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het volledige jaarverslag én de samenvatting zijn te downloaden via deze website (www.politie.nl/gelderland-zuid). (13)