Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 11 juli t/m vrijdag 20 juli 2007

Woensdag 11 juli
09.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is dagvoorzitter tijdens het congres 'Stad zoekt Boer'. Wethouder Van Daalen geeft tijdens dit congres een presentatie van het Akkoord van Amersfoort. Minister Verburg houdt een toespraak. Locatie: De Eemlandhoeve, Bisschopsweg 5b te Bunschoten.

15.00 uur
Wethouder Kruyt verricht de kick-off van BreedNet. Dit is een feestelijke aftrap van het project met als doel informatie- en kennisoverdracht aan het relatienetwerk. Locatie: Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1 te Hilversum.

Donderdag 12 juli
15.00 uur
Wethouder Van Daalen opent het kindercentrum Onder één Dak. Onder één Dak biedt dagbesteding aan kinderen met een verstandelijke beperking en is een onderdeel van Amerpoort. Locatie: 't Haevepoort, Wageningseberg 2 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt de opening van Huize Scherpenzeel. Huize Scherpenzeel is de nieuwe huisvesting van stichting Vernieuwing Gelderse Vallei, het Geldersch Landschap en Kasteelen en hotel-restaurant De Witte Holevoet. Locatie: Burgemeester Royaardslaan 1 te Scherpenzeel.

Vrijdag 13 juli
19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper verricht de openingshandeling en houdt een speech ter gelegenheid van de start van het 50ste Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Zaterdag 14 juli
14.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt gasten tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de gala-avond ter gelegenheid van de viering van het 50e Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Zondag 15 juli
14.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt gasten tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Maandag 16 juli
12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt ter gelegenheid van de viering van het 725-jarig bestaan van het College van de Malen op het Hoogland. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Dinsdag 17 juli
14.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt gasten in het kader van het Jeugdsportfonds bij het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Woensdag 18 juli
14.00 uur
Wethouder Kruyt ondertekent een overeenkomst tot samenwerking met de Stichting Jeugdsportfonds Utrecht. Het fonds biedt kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans om te gaan sporten. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Donderdag 19 juli
12.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper ontvangt 'De Vrienden van Sofie' (Amersfoort 750) tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Van Daalen ontvangt gasten tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort

16.00 uur
Wethouder Van 't Veld slaat de 1e paal van de nieuwbouw van het bedrijfsverzamelgebouw XenonXenter. Locatie: bouwplaats aan de Xenonweg te Amersfoort.

16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Stadhuis Amersfoort, de Raadszaal, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 20 juli
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de 'Burgemeestersdag' tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Van 't Veld ontvangt een delegatie van 100+ bedrijven tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Locatie: Sportlokaal de Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

---- --