Gemeente Lansingerland


Verkeersbrigadiers in het zonnetje gezet
Verkeersbrigadiers 100.jpg

Afgelopen donderdag 12 juli, heeft wethouder Hans de Rijke de vrijwilligers bedankt die zich het afgelopen jaar hebben ingezet als verkeersbrigadiers (klaar-overs) in de gemeente Lansingerland. Deze vrijwilligers hebben een grote bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid rondom de scholen in de gemeente Lansingerland.

Hun werk als verkeersbrigadier hebben zij uitgevoerd bij 3 scholen in de kernen Bleiswijk (Anne Frankschool), Berkel en Rodenrijs (Het Baken) en Bergschenhoek (De Acker). Mede door hun grote inzet op vrijwillige basis hebben zij de veiligheid van de kinderen van bovengenoemde scholen mede kunnen waarborgen. Wethouder De Rijke wilde hen daar tijdens de bijeenkomst persoonlijk voor bedanken.

Tijdens de bijeenkomst werd ook nog aangegeven dat er helaas te weinig verkeersbridadiers zijn in de kernen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.
Daarom hierbij een oproep voor nieuwe vrijwilligers die als verkeersbrigadier ingezet willen worden in één van deze twee kernen van Lansingerland.

Voor de kern Bergschenhoek kunnen zij zich opgeven bij Ellen van Schaik, telefoon (010) 5216425, voor Berkel en Rodenrijs bij Mettina Harm, telefoon (010) 5117682.

Verkeersbrigadiers 400.jpg