Ingezonden persbericht


Persbericht

18 juni 2007

Guatemalteekse band CanZion
Geeft concerten in Zelhem

De Guatemalteekse Latino band CanZion treedt verschillende keren op op vakantiepark en conferentiepark De Betteld te Zelhem. De muziek die de band maakt is een combinatie van vrolijke salsamuziek en rustige aanbidding tot Jezus. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

CanZion is een swingende Latino band uit Guatemala waarover de fantastische zangeres Celeste Nova dit keer de leiding heeft. De band bestaat verder uit studenten en leraren van de CanZion bijbelscholen waar mensen worden opgeleid om lofprijzingen te leiden en kerken en gemeenten leiding te geven. CanZion treedt vanuit De Betteld in heel Nederland op om de nieuw op te richten CanZion aanbiddingsschool in Nederland te promoten.

De CanZion school waaruit de band CanZion is ontstaan is evenals de andere CanZion bijbelscholen in Midden- en Zuid-Amerika en Spanje opgericht door Marcos Witt die zelf muzikant en spreker is. Het is alweer het derde jaar dat de band uit Guatemala in Nederland is.

CanZion geeft op de volgende data een praiseconcert op De Betteld: vrijdag 13 juli om 20.00 uur, woensdag 18 juli om 20.30 uur, maandag 23 juli om 21.00 uur en op zaterdag 28 juli om 20.00 uur. Op zondag 15 juli om 19.00 uur speelt de band tijdens de zondagsdienst en op zondag 29 juli om 19.00 uur geeft CanZion tijdens de zondagsdienst een daverend slotconcert.

Iedereen is van harte uitgenodigd om naar de concerten van CanZion te komen. De entree is gratis; wel is er een collecte om de kosten te kunnen dekken. Meer informatie over andere locaties waar de Guatemalteekse band de komende tijd optreedt kan worden gevonden op www.canzion.nl. Op www.betteld.nl kunnen mensen meer informatie vinden over deze en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht