Ingezonden persbericht


Volop jazzgenres tijdens North Sea Round Town in Orange Flagship store

Compleet jazzweekend in Orange Flagship store met Bongomatik, Jazzinvaders Scallymatic Orchestra, Auratones en 'Special Guest'

Den Haag, 21 juni 2007 ­ Tijdens het North Sea Jazz-festival in Rotterdam op 13, 14 en 15 juli is de havenstad het decor voor alle soorten jazz. In en rondom de Orange Flagship store zullen Bongomatik, Jazzinvaders, Scallymatic Orchestra, Auratones en een 'special guest' hun opwachting maken met elk een mix van jazz, cuban soul, club en fusion.

Bongomatik, 13 juli 12.00 ­ 14.00 uur, Stadhuisplein/Orange Flagship store Bongomatik bestaat uit louter Rotterdamse toppers uit de latin- en jazzscene. Dit gezelschap staat voor groove en een mix van Cuban soul, woestijngrooves, Arabische toonladders en Bombay boogie.

The Jazzinvaders, 13 juli 15.00 ­ 17.00 uur, balkon Orange Flagship store The Jazzinvaders waar o.a. Tom Beek, Rolf Delfos (Houdini's), Erwin Hoorweg (Houdini's), Linda Bloemhard en dj Phil Martin deel van uitmaken, spelen aanstekelijke clubjazz. Na een succesvol optreden op North Sea Jazz vorig jaar en een toernee door Japan is de band met zijn mix van dance en jazz terug in Nederland voor de promotie van de tweede cd.

Scallymatic Orchestra, 14 juli 15.00 ­ 17.00 uur, Orange Flagship store Groovejazz en funky fusion zijn kernbegrippen voor het 8-koppige Scallymatic Orchestra. Met grooves uit de 70's, 'cool modern themes', improvisaties en spanningsbogen zetten Mathijs Duringhof, Joep Beving, Martijn Meeske, Daan van West, Gijs Anders van Straalen, Gerben Klein Willink, Carlo Banning en Paul van Kessel elk publiek aan tot dansen, denken en puur genieten.

The Auratones & Special Guest, 15 juli 12.00 ­ 14.00 uur, Orange Flagship store The Auratones zijn de trotse huisband van Orange. Tjeerd van Zanen, Arthur Lijten, Erwin Hoorweg, Boudewijn Lucas, Peter Broekhuizen, Rolf Delfos en Marcel Reijs spelen crossover. In hun optiek houdt dat in dat ze alle genres en stijlen spelen. Alleen het afgelopen jaar al speelden The Auratones o.a. met Boris, Candy Dulfer, Hind en Loes Luca waarvoor de band speciaal muziek componeerde of bewerkte. Ook met de 'Special Guest' die een duidelijke link heeft met North Sea Jazz, hebben The Auratones ongetwijfeld een nieuwe compositie in petto.

De toegang is gratis tot de optredens die in of rondom de Orange Flagship store plaatsvinden. Orange presenteert elke derde zondag van de maand in samenwerking met Arrow Jazz FM; Jazz@Orange, een gratis middagconcert in de Orange Flagship store aan de Lijnbaan 54 in Rotterdam (hoek Lijnbaan, Stadhuisplein).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl