Gemeente Lansingerland


Buitendienststelling RandstadRail


In de periode vrijdag 13 juli tot en met zondag 29 juli a.s. is RandstadRail tijdelijk buiten bedrijf en rijden er geen RandstadRail-voertuigen op de Erasmuslijn tussen halte Rotterdam Hofplein en Den Haag Centraal Station.

Er worden bussen ingezet om de reizigers te vervoeren. Gedurende de buitendienststelling worden er op diverse plaatsen langs de lijn werkzaamheden uitgevoerd. Bij de toekomstige haltes Meijersplein en Berkel Westpolder vinden heiwerkzaamheden plaats. Bij de Kleiweg in Rotterdam vinden werkzaamheden plaats ten behoeve van de wegreconstructie.

Werktijden

De werktijden zijn van 07.00 uur tot 19.00 uur met een mogelijke uitloop tot 23.00 uur. Indien noodzakelijk wordt er op zaterdag en zondag doorgewerkt.

Halte Westpolder

Ook start op vrijdag 13 juli a.s. de bouw van de nieuwe halte Berkel Westpolder. Over deze nieuwe halte wordt op donderdag 28 juni a.s. een informatieavond gehouden in cultureel centrum t Manneke in Berkel en Rodenrijs, Leeweg 33 van 20.00 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom.

Vragen/opmerkingen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Infracentrum Rotterdam, Weena 705 te Rotterdam, telefoon (010) 2403800. Meer informatie over RandstadRail vindt u ook op internet www.randstadrail.nl.