Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Odelca-DR geïnstalleerd in Occupational Health Management Board in Kitwe, Zambia

Veenendaal, 9 juli 2007 ­ Delft Imaging Systems B.V., leverancier van innovatieve apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat zij de eerste Afrikaanse installatie van Odelca- DR, een digitale screening oplossing, heeft uitgevoerd.

De installatie is met succes afgerond in de Occupational Health Management Board in Kitwe, Zambia. Het systeem werd gekozen voor zijn flexibiliteit, verhoogde efficiency, uitstekende beeldkwaliteit, verlaagde dosis en de algemene betrouwbaarheid van Delft Imaging Systems technologie en service.

Het personeel van de Occupational Health Management Board kijkt tevreden naar het digitale röntgensysteem.

Hoewel dit de eerste Afrikaanse installatie van dit digitale systeem voor thoraxonderzoek is, zijn er in Kitwe al ruim dertig jaar drie analoge Odelca apparaten in gebruik. De originele Odelca was het eerste lage dosis screening systeem en is bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de introductie van Odelca-DR is het centrum efficiënter geworden en kan de diagnose in een fractie van de normaal vereiste tijd worden gesteld.

"De introductie van deze systemen in combinatie met speciale software, ook door ons bedrijf ontwikkeld, welke overdracht van beelden over een verbinding met lage bandbreedte toelaat, zal een belangrijke positieve invloed op de gezondheidszorg infrastructuur in vele Afrikaanse landen hebben", zegt Guido Geerts, Algemeen Directeur van Delft Diagnostic Imaging.

Profiel Delft Imaging Systems
Delft Imaging Systems is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop, service en ondersteuning van innovatieve diagnostische röntgenapparaten. De systemen zijn vooral bekend om de combinatie van hoge beeldkwaliteit en lage patiënt dosis.

Delft Imaging Systems is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.delftimagingsystems.nl.

Profiel Delft Diagnostic Imaging
Delft Diagnostic Imaging is gespecialiseerd in innovatieve medische PACS oplossingen, digitale medische apparatuur, systeem integratie en service van een breed scala aan complete oplossingen voor radiologie afdelingen.

Delft Diagnostic Imaging bestaat uit: Rogan-Delft, Delft Imaging Systems en Oldelft Benelux. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.delftdi.com.

Voor nadere informatie:

Joop van Beek Harold Woensdregt Delft Imaging Systems B.V. Delft Imaging Systems B.V. Wiltonstraat 41 Wiltonstraat 41 3905 KW Veenendaal 3905 KW Veenendaal Tel.: 0318-583 490 Tel.: 0318-583 490 Fax: 0318-583 491 Fax: 0318-583 491 E-mail: jvbeek@delftdi.com E-mail: hwoensdregt@delftdi.com


---- --