Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hampshire Hospitality & Leisure breidt uit met twee hotels in het 'groen'

Hilversum, juli 2007 - Hampshire Hospitality & Leisure, de unieke hotelgroep met ruim 50 onafhankelijke hotels, heeft er weer twee karaktervolle nieuwe leden bij: Hotel de Rijsserberg - Hampshire Classic in Rijssen en Hampshire Inn - Auberge de Hilver in Diessen. De twee nieuwe hotels, die beide riante voorzieningen voor een uiterst aangenaam verblijf bieden, liggen in oases van groene gebieden in respectievelijk het oosten en het zuiden van het land.

Hotel de Rijsserberg - Hampshire Classic
Midden in het prachtige en bosrijke heuvellandschap van Twente ligt Hotel de Rijsserberg - Hampshire Classic. De omgeving is rijk aan talloze kastelen en havezaten, kabbelende beekjes en de historische stadskernen. Op slechts 75 autominuten van Amsterdam waant de gast van Hotel de Rijsserberg zich even in een andere wereld. Het is in Twente de perfecte locatie voor een ontspannend verblijf in de zakelijke of privé sfeer.

Hampshire Inn - Auberge de Hilver
Ten zuiden van de steden Tilburg en Eindhoven, vlakbij de Belgische grens, de Beekse Bergen en de Efteling, komt in het natuurgebied 'de Hilver' het nieuwe hotel Hampshire Inn - Auberge de Hilver. In het voorjaar van 2008 wordt dit hotel, dat deel uitmaakt van het bungalowpark Landal Duc de Brabant, geopend. Het hotel krijgt 20 comfortabele kamers op 3-sterren-plus niveau. In het hotel en het restaurant zullen de kenmerken van dit gebied 'de Hilver' met zijn mooie boerderijen en sfeervolle Brabantse kerkdorpjes, op allerlei manieren terugkomen. Bij het hotel komen ook een winkeltje, een buitenzwembad, speeltuintjes en een all-weather tennisbaan. Hier zijn de recreatiemogelijkheden oneindig. Behalve heerlijk fietsen en wandelen kunnen de gasten ook kanoën, boogschieten, golfen, een bezoek brengen aan een brouwerij, een klooster, een boerderij, een museum of een safaripark.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.



Ingezonden persbericht