Politie Zeeland


---


O-2285-2007 Zakkenrollen
Dit is een aanvulling op persbericht O-2284-2207 (diefstal portemonnee)

Bij de politie deden vandaag tot nu toe nog drie vrouwen aangifte van diefstal van hun portemonnee.
Deze diefstallen vonden plaats in supermarkten in Yerseke, Kapelle en Zierikzee en in alle gevallen werd de portemonnee in een onbewaakt ogenblik uit een tas weggenomen. De inhoud van de portemonnees bestond voornamelijk uit persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's.

O-2286-2007 Diefstal uit auto, Ellewoutsdijk
In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Langeviele in Ellewoutsdijk een personenauto opengebroken.
It de auto werden het navigatiesysteem en een laptop weggenomen. Beide apparaten hebben een waarde van enkele honderden euro's.

W-2287-2007 Eenzijdig ongeval in Middelburg
In de Statenlaan in Middelburg vond vrijdag om 14.30 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige Middelburgse automobilist reed over de Statenlaan, komende uit de richting van de Schroeweg. In een flauwe bocht verloor hij de macht over zijn stuur, paste een stuurcorrectie toe en schampte een tegemoetkomende auto. Daarna botste hij tegen een geparkeerde auto en kwam tot stilstand tegen een boom. Een blaastest wees uit dat de bestuurder teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De auto's raakten beschadigd.

O-2288-2007 Aanhouding in Tholen
Vrijdag om 18.15 uur werd een 42-jarige man uit de gemeente Tholen in zijn woning aangehouden wegens bedreiging van een 39-jarige vrouw uit dezelfde gemeente.
Hij had tussen 16.45 en 17.00 uur een ruit van haar auto met een hamer vernield en gedreigd de ruiten van haar woning eveneens te vernielen. Oorzaak is een langlopend conflict tussen beide betrokkenen.

W-2289-2007 Hond uit auto gehaald, Vlissingen
Vrijdag om 16.00 uur werd door de politie een sterk oververhitte hond uit een auto gehaald.
De eigenaren kwamen juist op dat tijdstip terug, zij zullen later een verklaring afleggen. Met een handdoek en flesjes water werd geprobeerd om de temperatuur van de hond te verlagen, maar deze werd toch met de dierenambulance naar een dierenarts gebracht. Hier kreeg het dier een infuus. Of de hond het zal overleven is nu nog niet bekend. Ook is onbekend hoe lang de hond in de auto heeft gezeten.

Z-2290-2007 Diefstal in zwembad, Hulst
Vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur werd in de garderobe van het zwembad aan de Kreekzoom in Hulst de gsm van een bezoekster gestolen.
De gsm heeft een waarde van enkele honderden euro's.

---- --