Politie Zeeland


---


Z-2291-2007 Portemonnee gestolen in Oostburg
In een winkel aan de Industrieweg in Oostburg werd vrijdag tussen 17.45 en 18.00 uur de portemonnee van een klant gestolen.
De klant had de spullen die hij had gekocht van de lopende band gehaald en ingepakt. Hierbij had hij zijn portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, aan het einde van de band laten liggen. Toen de man later contact opnam met de winkel, bleek de portemonnee van de van de band verdwenen te zijn.

Z-2292-2007 Aanrijding in Clinge
Op de kruising Kijkuitstraat / Hoogestraat werd vrijdag om 15.50 uur een vrouw aangereden.
De 53-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen fietste over de Kijkuitstraat, komende uit de richting van de Zoutestraat. Op de kruising sloeg zij linksaf en kwam in botsing met een achter haar rijdende auto, bestuurd door een 65-jarige man uit de gemeente Hulst. Hij haalde de vrouw links in, hoewel zij naar links had voorgesorteerd. Bij de botsing raakte de vrouw gewond aan haar been en heup en zij werd naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De fiets werd bij de aanrijding vernield, de auto raakte beschadigd.

O-2293-2007 Busje over de kop bij Waarde
Op de A58 bij Waarde vloog vrijdag om 18.30 uur een bedrijfsbusje ver de kop.
De bestuurder, een 47-jarige Middelburger, remde af voor het overige verkeer. Zijn voertuig trok daarbij naar links, raakte de middenberm en de vangrail, waarna het busje tweemaal over de kop sloeg. Een van de inzittenden, een 50-jarige man uit Kerkwitz (D) werd via het raam uit het voertuig geslingerd en kwam in de middenberm terecht. Hij liep vermoedelijk inwendig letsel op. Een 28-jarige tweede inzittende klaagde over hoofdpijn en pijn in zijn rug en armen. Een derde persoon, waarvan de gegevens (nog) niet bekend zijn, liep waarschijnlijk licht nekletsel op. Allevier de mannen zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
(